Szilágyi Regina, Bandura Emese: Boszorkány születik – Harag Társulat Brighella Bábszínház (Szatmárnémeti)

Vasorrú bába, vénséges vén banya, gonosz boszorkány - ugye ezek jutnak eszetekbe a boszorkányokról? De hogyan válik egy boszorkány gonosszá?
A boszorkányok boszorkányföldi hírhedt boszorkánycsaládokba születnek, így minden kisboszorkánynak kötelessége előbb-utóbb gonosszá válni. Kérdés azonban, mi történik ha valaki nem tud gonoszkodni, vagy egyesszerűen csak más, mint a többi? Ha inkább megsimogatná azokat, akiket békává, gyíkká, vagy ments' Isten, hamuvá kell változtasson? Bizony, az ilyen boszorkáknak keserves a sorsuk: kigúnyolják, megcsúfolják, egészen addig kínozzák, amíg szegény gyermekboszorkány bele nem nyugszik sorsába. Hella mégsem válik gonosszá, pedig ismeri a törvényt : arra, ki szökni próbál, a fúriák végzetes átka száll.


Játssza:
BANDURA Emese
Rendező:
SZILÁGYI Regina

Időpont: Október 7. – péntek, délelőtt 10 és 12 óra
Helyszín: Cimborák Bábszínház stúdióterme
Ajánlott életkor: 5+.
Szervezett csoportok, családok illetve egyéni érdeklődők jelentkezését várjuk a 0755-592926-os telefonszámon (Bodola Kata, közönségszervezőnél). Jegyek elővételben, a Kulturális Szervezőirodában naponta 11-16 óra között, pénteken 11-13 között, vagy a helyszínen válthatók. (Egy jegy ára: 5 RON)

Aki nem hiszi, járjon utána!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése